Міжнародна конференція “Інструменти підтримки інновацій в науково-технологічних програмах ЄС»

Конференція проводиться 26-27 квітня 2012 року в м.Ужгород за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та в рамках виконання фінансованого Міжнародним фондом “Відродження” проекту “Формування мережі обміну інформацією про науково-освітні програми Європейського Союзу”. Конференція складається з декількох семінарів та робочих нарад.

26 квітня 2012 р. у м. Ужгород відбудеться міжнародний семінар, метою якого є презентація широкому колу зацікавлених осіб можливостей європейських науково-технологічних програм, що сприяють розвитку та підтримці інновацій.

Семінар буде проходити в конференц-залі готелю «Гостинний дім» за адресою: вул.. Верховинська, 36

Організаторами семінару “Інструменти підтримки інновацій у науково-технологічних програмах ЄС Демонстрація ролі ЄТП (на прикладі ЄТП “Їжа для життя” і відповідної національної НТП “Агропродовольча”) як зручного (ефективного) інструменту стійкої і взаємовигідної співпраці науково-освітніх організацій і підприємств малого і середнього бізнесу” є Центр транскордонного наукового співробітництва УжНУ разом з ГО “Агенція європейських інновацій” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” в рамках проекту “Формування мережі обміну інформацією про науково-освітні програми Європейського Союзу” та Міністерства освіти, молоді та спорту України.

На семінарі передбачається розглянути можливі шляхи інноваційного розвитку України в цілому та регіонів зокрема, а також розкрити перспективи використання науково-технологічних програм ЄС для налагодження ефективної співпраці між науково-освітніми організаціями та малим і середнім бізнесом (програма заходу додається).

Головною метою семінару є обговорення можливостей використання європейських науково-технічних програм як дієвого інструменту регіонального і державного впровадження інновацій. Семінар покликаний також сприяти встановленню тісніших контактів між учасниками, обміну досвідом та налагодженню співпраці між зацікавленими сторонами, формуванню внутрішніх і зовнішніх інноваційних мереж та консорціумів. Окремо винесено питання створення Технологічних платформ як ефективного механізму концентрації зусиль підприємств та науково-дослідних інституцій для досягнення спільної мети на прикладі ЄТП “Іжа для життя” та відповідної Української національної технологічної платформи “Агропродовольча”.

До участі у семінарі запрошено ключових українських експертів, науковців, представників регіональної та центральної влади, а також представників регіональних агенцій, малого і середнього бізнесу.

Подробиці на сайті Львівського ЦНІІ >>

Comments are closed.